Petromidia

Acuzații la adresa conducerii Petromidia. Unul dintre supraviețuitori susține că liderii rafinăriei dau informații eronate despre starea lui de sănătate, încă precară. Reacția vine după ce reprezentanții companiei au anunțat printr-un comunicat de presa că, citez “tănărul s-a recuperat și că va fi externat în curând”.

Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă si se recuperează rapid după intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanta estimează că acesta va fi externat în perioada următoare„. Este anunțul făcut de reprezentanții Rafinăriei Petromidia într-un comunicat de presă.

La scurt timp după apariția acestei informații în spațiul public, tânărul de 27 ani, Laurențiu Zaim a reacționat, subliniind că starea lui de sănătate nu este nici pe departe una bună, iar despre externare nici nu poate fi vorba deocamdată.

Nu știu cine oferă aceste informații,  dar sunt total eronate. Eu abia mă pot ridica din pat, să merg până la toaletă  și ei deja oferă informații că îmi revin foarte repede și mai am puțin și joc și fotbal. O fractura de os nu se repara în 4 zile. Să va fie rușine !!!  Semnat tânărul de 27 de ani”, a scris tânărul pe pagina sa se socializare.

Până la momentul transmiterii acestei știri, reprezentanții Petromidia nu au dorit să comenteze afirmațiile angajatului rafinăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Final de an universitar, la UMC

Final de an universitar la UMC Constanța. Sute de absolvenți și-au luat rămas bun de la pr…