duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Razii în Constanța: amenzi de peste 20.000 de lei

Razii în Constanța: amenzi de peste 20.000 de lei

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

În perioada 7-8 iulie a.c. polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui trafic sigur, prin limitarea excesului de viteză și depistarea și luarea măsurilor legale față de șoferii aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Acțiunea s-a desfășurat pe principalele artere de circulație din municipiul Constanța. În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 915 persoane și au fost verificate 862 de vehicule. Au fost testați cu aparatul etilotest 740 de șoferi și 58 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 22.000 de lei.

Au fost scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, șapte șoferi, față de care a fost luată măsura reținerii permisului de conducere. De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 12 autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestor vehicule au fost retrase până la remedierea problemelor constatate. În cadrul activităților desfășurate, au fost constatate două infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, la data de 7 iulie a.c., în jurul orei  23:40, polițiștii Poliției Municipiului Constanța  – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două vehicule, conduse de o femeie, de 20 de ani, și un bărbat, de 27 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul bărbatului au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult