vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Razii în Constanța, Cumpăna și Ovidiu: amenzi de peste 9000 de lei

Razii în Constanța, Cumpăna și Ovidiu: amenzi de peste 9000 de lei

de Redacția Dotto

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat, la data de 17 mai a.c., o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră în municipiul Constanța și în comuna Cumpăna.

Astfel, au fost legitimate 116  persoane și au fost verificate 116 vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 9200 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru depășirea limitei legale de viteză și au fost constatate două infracțiuni.

De exemplu, în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 66 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cireșica din comuna Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, 58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

De asemenea, la data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru  menținerea ordinii și liniștii publice.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 19 persoane și au fost verificate 9 vehicule. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 300 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult