vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Razii în Murfatlar: un bărbat prins fără permis de conducere

Razii în Murfatlar: un bărbat prins fără permis de conducere

de Redacția Dotto

La data de 28 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, în orașul Murfatlar și comuna Valu lui Traian.

Au fost legitimate 17 persoane, 15 dintre acestea fiind verificate prin aplicația eDac, și au fost controlate 15 vehicule.

În cadrul activităților desfășurate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1.500 de lei, și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Astfel, în jurul orei  08.30, polițiștii au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 3, în orașul Murfatlar, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult