duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Rebecca Aimee Diaconescu va evolua la Jocurile Olimpice Paris 2024

Rebecca Aimee Diaconescu va evolua la Jocurile Olimpice Paris 2024

de Redacția Dotto

Înotătoarea Rebecca Aimee Diaconescu, de la CSM Constanța, va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Comitetul Olimpic și Sportiv Român a confirmat participarea sa în proba de 200 m liber.

Rebecca Aimee Diaconescu a primit biletul pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris prin alocarea unui loc de universalitate din partea Federației Internaționale de Înot. Tânăra înotătoare continuă tradiția olimpică a familiei sale, mama sa, Lorena Diaconescu, fiind o fostă campioană europeană și olimpică. Lorena a făcut parte din ștafeta 4×200 m liber la JO Sydney, unde echipa a obținut locul 4.
Născută la Las Vegas și antrenată de mama sa, Rebecca își va încerca forțele la una dintre cele mai prestigioase competiții sportive din lume.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult