miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Recomandări pentru o vacanță în siguranță

Recomandări pentru o vacanță în siguranță

de Redacția Dotto

Vacanța este un moment prețios în care ne putem deconecta de la rutina zilnică și ne putem reîncărca bateriile. Pentru o vacanță liniștită și relaxantă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ne face o serie de recomandări.

Ce ar trebui să știm odată ce ajungem la destinație aflăm de la corespondentul DOTTO TV Maria Mîner.

Cu sezonul estival în plină desfășurare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență vine în ajutorul turiștilor și le oferă recomandări pentru o vacanță linistită și în siguranță. Scopul acestor recomandări este de a preveni incidentele neplăcute și de a asigura o experiență relaxantă și plăcută în timpul vacanței. Spre exemplu, la cazare, spun reprezentanții ISU, citiţi cu atenție Planul de evacuare. Nu recurgeţi la improvizaţii ale instalaţiilor electrice și nu fumaţi în camera. În situaţia în care fumatul este permis aruncaţi scrumul şi resturile de ţigări numai în scrumiere și nu în coşurile de gunoi. În caz de incendiu părăsiţi imediat clădirea hotelului și nu vă întoarceţi pentru obiectele considerate valoroase. Viaţa dumneavoastră e nepreţuită, subliniază salvatorii. Folosiţi întotdeauna scările de evacuare pentru și nu utilizaţi liftul. În cazul în care coridorul sau scările sunt impracticabile din cauza fumului, rămâneţi în cameră, izolaţi uşa cu prosoape sau lenjerie umedă. Anunţaţi telefonic serviciile de urgenţă pentru a vă comunica poziţia în clădire. Rămâneţi la fereastră şi strigaţi după ajutor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult