vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Recompensă pentru donatorii de sânge

Recompensă pentru donatorii de sânge

de Redacția Dotto

Reducere de 30 la sută la restaurante pentru donatorii de sânge.

Este campania ”Donator de zâmbete și sânge” care se desfășoară până la jumătatea lunii iunie la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine, din Constanța. Cei care donează vor beneficia de o reducere de 30% la restaurantele înscrise în campanie, iar la finalul ei vor intra într-o tombolă cu premii.

Toți donatorii de sânge se pot prezenta în primele două zile lucrătoare, imediat după donare, la unul dintre restaurantele partenere, împreună cu trei viitori donatori de sânge. Donatorul va trebui să prezinte dovada donării de sânge, carnetul de donator vizat sau adeverință.

Detalii despre restaurantele partenere și participare găsiți pe pagina de Facebook a Asociației Dark Knights.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult