duminică, 21 iulie, 2024
Home Breaking news Refugiații au nevoie de mâncare și produse de igienă la Pavilionul Expozițional

Refugiații au nevoie de mâncare și produse de igienă la Pavilionul Expozițional

de Redacția Dotto

Apel de la voluntarii constănțeni, care îi ajută pe refugiații ce se prezintă la Pavilionul Expozițional de la intrarea în stațiunea Mamaia. Este nevoie de fructe, legume și alimente gata de consum.

“Avem nevoie de produse de igienă, produse alimentare, fructe, legume, produse pentru copii și bebeluși. Vă rugăm să NU mai donați haine. S-au primit mii de articole de vestimentație”, transmit aceștia tuturor celor care doresc să ajute. În sprijinul refugiaților a venit și compania de transport în comun. CT Bus acordă bilete gratuite de călătorie tuturor cetățenilor ucraineni aflați în tranzit sau stabiliți în Constanța. Pentru a intra în posesia lor, aceștia trebuie să prezinte pașaportul, o carte de identitate sau un document care le atestă calitatea de refugiat. Drept mulțumire pentru sprijinul acordat, foarte mulți ucraineni care au primit ajutor și-au manifestat dorința de a participa activ la acțiunile de voluntariat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult