Refugiații ucraineni vor linie de transport între Mamaia și Constanța. Circulația autobuzelor din stațiune spre oraș a fost suspendată în extrasezon, lucru care îi afectează direct pe refugiații care trăiesc acum în apartamentele din Mamaia Nord și Mamaia Sat.

Cel mai greu este pentru mamele cu copii. Acestea se plâng că trebuie să plătească mulți bani din buzunar pentru a-și duce copiii la școală. Un bilet la microbuzele private costă 10 lei de persoană pe sens. Mamele s-au unit și au unit acum și au formulat o petiție prin care solicită autorităților locale să reintroducă linia de autobuz care face legătura între Mamaia și Constanța.

În Mamaia Nord sunt cazați acum aproximativ 4.000 de cetățeni ucraineni. Cei care au posibilități materiale reduce povestesc că de multe ori merg cu copiii pe jos, în lipsa unui mijloc de transport în comun. Cel mai greu le este când se întorc de la cumpărături și sunt nevoiți să care produse voluminoase.

Cererea refugiaților a ajuns deja la Primăria Constanța care analizează împreună compania de transport CT BUS posibilitatea introducerii unor autobuze care să circule între Mamaia Nord și Constanța pe toată durata anului.

Pentru refugiații stabiliți în Constanța, transportul în comun este gratuit.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…