Refugii în stațiile de autobuz

Stațiile de autobuz vor avea refugii noi. Municipalitatea a alocat fonduri pentru achiziționarea lor printr-un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe 2021. Refugiile au dispărut din stații în această iarnă, după ce firma de publicitate și-a ridicat panourile publicitare cu tot cu ele.

Astfel, mii de constănțeni au fost nevoiți să aștepte autobuzele pe viscol sau caniculă, neavând unde să se adăpostească.

Constănțenii vor avea, din nou, refugii în stațiile de autobuz. Consiliul Local Constanța a adoptat noul proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe 2021 în care au fost prinse și fonduri pentru achiziționarea refugiilor.

În stațiile de autobuz au fost scoase băncuțele, astfel pregătindu-se teren pentru noile refugii. Constănțenii spun că refugiile sunt esențiale și că ar fi trebuit montate mai demult.

Pe marile bulevarde, care vor intra în proces de reabilitare cu fonduri europene, pentru îmbunătățirea mobilității urbane în municipiu, lucrările include și amenajarea de stații de autobuz moderne, în acest caz, refugiile nefiind achiziționate cu bani din bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Canicula topește Constanța

51 de grade are nisipul în Mamaia. Un val de căldură extremă a pus stăpânire pe tot litora…