joi, 18 aprilie, 2024
Home DOTTO News Regulament vechi, nemulțumiri noi

Regulament vechi, nemulțumiri noi

de Andrei Cernat

Consilierii PSD vor tarife mai mici pentru parcare în Constanța și Mamaia. Social democrații cred că prețurile de acum îi alungă pe turiști și cer modificarea urgentă a Regulamentului Parcărilor.

Printre schimbările propuse de PSD se numără parcare gratuită în timpul nopții și în Constanța și în Mamaia și desființarea zonei de parcare 2. Social democrații au strâns recomandările lor într-un proiect de hotărâre pe care l-au depus ieri la Primărie. În paralel, consilierii PSD solicită actualei administrații condusă de Vergil Chițac să facă publice datele cu sumele încasate din parcare în ultimul an și să spună clar cum vor fi folosiți banii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult