Regulamentul parcărilor, modificat

A fost modificat Regulamentul Parcărilor din Constanța și Mamaia. Noua formă a documentului a fost votată ieri de consilierii municipali într-o ședință de îndată, care a avut loc online.

Pentru zonele 1 şi 2, parcarea este gratuită pe timpul nopţii, între orele 20.00-08.00, pe tot timpul anului, precum şi în zilele de weekend şi în sărbătorile legale. Pentru zona zero această gratuitate este valabilă în afara sezonului estival, adică în perioada 01 septembrie – 31 mai.

Mamaia va fi încadrată în Zona 2. Excepție de la această regulă vor face parcarea supraetajată Albatros din zona Cazino, Promenada 2 – de la Castel pana la hotelul Iaki – zona Pasarela hotel Rex și zona Summerland. Acestea se încadrează în zona 0, dar numai în perioada 1 iunie – 31 august. Cei care dețin afaceri în turism pot să închirieze locuri de parcare publice pe care să le ofere turiștilor în baza unui tichet special.

Regulamentul prevede abonamente și pentru zonele 0 și 1 și parcare gratuită pentru mașinile hibrid și electrice, dar și pentru mașinile de epocă, în baza unei viniete de la Primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…