Regulament

Taximetriștii din Contanța amenință cu proteste. Ei sunt nemulțumiți de noul regulament la care trebuie să se supună de luna viitoare, care prevede printre altele că șoferii nu au voie să fumeze în mașini și nici să vorbească la telefon. Noile reguli impun și ținută obligatorie, car și prevederi clare în ceea ce privește stațiile de taxi.

Conform formei finale a noului regulament pentru taximetriști, aceștia vor trebui să adopte o ținută civilizată, să folosească un limbaj adecvat, să păstreze autovehiculul curat, să nu vorbească la telefon în timpul curselor, să difuzeze doar muzică comercială și să nu fumeze. Ceea ce îi nemulțumește este ținuta obligatorie, mai exact pantaloni lungi și cămașă, ținând cont de temperaturile ridicate din această vară.

Mai puțini interesați de aspectul fizic al taximetriștilor și ținută sunt tinerii, pe care nu îi interesează decât să ajungă la destinație, fie cu taxiul, fie cu serviciile ride sharing.

Anexată la actualul regulament este și o listă a stațiilor de taxi. Aceasta datează din 2003 și reprezintă o capcană pentru anularea autorizațiilor de taxi, cred taximetriștii, care amenință cu proteste.

Regulamentul privind organizarea și executarea transportului de persoane și bunuri în regim de taxi în municipiul Constanța va fi dezbătut și votat în Consiliului Local Municipal în ședința de vineri, 30 iulie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Misiune pe mare, încheiată cu succes

Fregata „Regina Maria” se întoarce acasă după ce a încheiat cu succes misiunea la Operațiu…