Home Actualitate Relaxare pe plajă și prima baie în mare
Actualitate - Breaking news - 2 săptămâni în urmă

Relaxare pe plajă și prima baie în mare

Relaxare pe plajă și prima baie în mare

Vara în toată regula sâmbăta aceasta pe litoral. La orele prânzului mercurul din termometre a urcat până la 24 de grade, iar apa mării a fost tocmai bună să te răcorești după o baie de soare. Atrași de vremea frumoasă, turiștii au aglomerat plajele din nordul litoralului, dar și terasele de pe faleză.

24 de grade au arătat termometrele sâmbăta la orele prânzului și a fost suficient pentru ca plajele să se aglomereze de turiști în căutarea bronzului perfect. Cel mai aglomerat a fost la Năvodari, o zonă turistică în plină dezvoltare și tot mai căutată de turiști.

Mulți turiști, în special cei străini, spun însă că vremea bună nu este suficientă pentru ca vacanța să fie perfectă și reclamă mizeria din stațiuni, dar și prețurile mari, comparativ cu calitatea serviciilor.

Iar dacă turiștii veniți la mare cu copiii au stat mai mult pe plajă și s-au bălăcit în apa mării, tinerii veniți cu gașca pe litoral au ales să își petreacă timpul la terase, unde DJ-ii s-au întrecut la platane, iar barmanii i-au răsfățat cu cocktail-uri frumos colorate.

Din păcate, distracția pe plajă, la soare, s-a încheiat brusc. Duminică a plouat, iar vreme închisă se anunță cel puțin până vinerea aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Coşul de fum, înalt de 150 de metri, demolat prin implozie

Rompetrol Energy, societatea responsabilă de construcţia centralei de cogenerare de pe pla…