sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Breaking news Remiză la Botoșani

Remiză la Botoșani

de Andreea Bălan

Farul a remizat la Botoșani. Echipa de pe litoral a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu FC Botoşani, în ultimul meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.

Scorul a fost deschis de gazde în minutul 5 prin golul lui Mihai Roman, dar Farul a egalat în minutul 40 când Vlad Morar a marcat de la 11 metri după ce Sebastian Colțescu a dictat penalty în urma unui henț comis în interiorul careului de Dragu. Ocaziile nu au lipsit nici în repriza a doua, însă scorul a rămas nemodificat pe tabelă. Cele două formații au făcut un adevărat spectacol fotbalistic pe terenul din Botoșani, spre încântarea suporterilor, iar Hagi a fost mulțumit de ritmul jocului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult