marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Reorganizare circulație rutieră strada Frunzelor

Reorganizare circulație rutieră strada Frunzelor

de Andreea Bălan

Consultare publică privind reorganizarea circulației rutiere pe un tronson al străzii Frunzelor 

Sesizările primite de la rezidenții din zonă de către Comisia de Circulație și reprezentanții IPJ Constanța- Serviciul Rutier au determinat Primăria Municipiului Constanța să găsească soluții tehnice pentru reorganizarea circulației rutiere pe strada Frunzelor, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și strada Portiței.  

Pe acest tronson municipalitatea intenționează să instituie sens unic. Se va circula dinspre strada Baba Novac către strada Portiței. Proiectul de resistematizare urmărește fluidizarea traficului rutier, evitarea blocajelor sau diminuarea vizibilităţii conducătorilor auto. De asemenea, vor fi create noi locuri de parcare pentru riverani. 

Persoanele interesate pot formula propuneri, sugestii şi opinii la adresa de e-mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro, până la data de 21.10.2022. 

Proiectul de resistematizare va fi dezbătut în cadrul Comisiei de Circulație iar dacă inițiativa va fi avizată, măsura va fi implementată cu sprijinul IPJ Constanța- Serviciul Rutier. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult