Reparăm telefonul vechi ori cumpărăm unul nou?

Telefoanele mobile sunt gadgeturi care au nevoie uneori de diverse reparații, pentru că au devenit o extensie a tot ceea ce facem zi de zi: sunt și aparat foto, și agendă și spațiu de stocare pentru tot ceea ce este important, de la documente, la emailuri. De aceea devine o adevărată tragedie pentru mulți atunci când se defectează un smartphone și sunt nevoiți să apeleze la un service autorizat, ori, în cel mai rău caz să achiziționeze un altul.

Fie că se defectează vreo piesă, fie că apar probleme de soft, ori pentru că scăpăm telefonul și se distruge display-ul, telefonul este un bun în care investim constant. În momentul în care nu mai beneficiem de garanție sau asigurare , este important să găsim un service gsm cu o echipă de specialiști cu experiență care să ne ofere servicii profesionale.

Constănțenii preferă, de cele mai multe ori să repare telefonul și nu să cumpere altul nou.

Paleta de servicii pe care le oferă un astfel de service este foarte largă, de la înlocuirea de display și repararea de touchscreen și până la reparații mai complexe precum înlocuirea camerei, repararea difuzorului sau probleme legate de soft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Realitatea Plus a primit ordin de evacuare