vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Restaurant închis de OPC

Restaurant închis de OPC

de Andreea Bălan

Un restaurant din Constanța a fost închis de comisarii OPC. Aceștia au fost în control la operatorul economic în baza unei sesizări, iar ce au găsit întrece orice imaginație.

Produse expirate, rugină în spațiile de depozitare a produselor alimentare, infiltrații în tavan și gândaci, sunt doar câteva din lucrurile constatate de comisari la restaurantul care desfășoară activitate de alimentație publică. Activitatea restaurantului a fost sistată până la remedierea deficiențelor constatate. Totodată, s-a aplicat o amendă în valoare de 8000 de lei și 2 avertismente.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult