Măsuri de relaxare

Vânzări record pentru restaurantele, terasele, autoservirile și chișocurile cu fast food de la mare, în această perioadă. Prețurile variază pentru toate buzunarele, iar litoralul și mai ales Mamaia se delimitează clar atunci când vine vorba de turiștii cu dare de mână sau cei cu buget redus.

Pe litoral, cheltuiala pe mâncare se apropie de suma pe care am plătit-o pentru cazare, dacă vreți să vă lăudați că nu v-ați uitat la bani când ați ajuns la restaurant. În acest moment, 200 de mii de oameni își petrec concediul pe litoral. Bogați si săraci, turiștii au luat cu asalt plajele din Mamaia. După câteva ore petrecute la malul mării, dar mai ales în apă, restaurantele din stațiune sunt pline de turiști, iar în bucătăriile de la malul mării începe agitația.

Tot în stațiunea Mamaia întâlnim cele două extreme. Pe de-o parte sunt turiștii bogați care cheltuie chiar si cateva mii de lei pe zi, iar de cealaltă parte sunt turiștii modești care abia dacă se ating de porțiile de mancare. Pe plajele de fițe, turiștii iși aleg cel mai aproape loc de lux unde se poată servi prânzul. Înaintând către Constanța, prețurile scad cu fiecare kilometru. La jumatatea stațiunii, terasele sunt una langă alta, iar bătălia pentru fiecare client se vede și la prețuri din meniu. Deși avem nenumărate Fast-food-uri și restaurante pe litoral, mancarea contează cel mai puțin. Cele mai importante sunt amintirile cu care rămâi și pe care le vei povesti până la vara viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …