Restaurante și terase închise până anul viitor
HomeNewsRestaurante și terase închise până anul viitor
News - miercuri 25 noiembrie 2020

Restaurante și terase închise până anul viitor

Sosirea iernii era, de obicei, momentul mult aşteptat din an deopotrivă pentru patronii şi angajaţii din HoReCa. Criza provocată de pandemia de COVID-19 la nivel global a paralizat una dintre cele mai efervescente industrii din economiile de pretutindeni. Mulți dintre anagajați sunt trimiși în șomaj tehnic, serviciile de ospitalitate fiind suspendate până la anul viitor.

Industria HORECA din Constanța, în special restaurantele, a avut un traseu destul de imprevizibil odată cu izbucnirea pandemiei. Măsurile luate de autorități au făcut ca majoritatea restaurantelor să funcționeze în pierdere, în aceasta perioadă ele fiind mai mult închise. Odată cu intrarea municipiului Constanța în carantină, din ce în ce mai multe restaurante aleg să ”tragă obloanele” și să își trimită angajații în șomaj tehnic.

Crinu Danu administrator restaurant:

„De când a început pandemia, administratorii restaurantelor au fost nevoiți să se adapteze la fiecare nouă decizie luată de autorități”

Un comentariu

  1. Nimeni nu se întreaba cum vor trai angajații din Horeca in timpul iernii cu acel somaj . Sa nu uitam ca acei angajați au copii si facturi si rate la bănci .Un calcul simplu 300 lumina 600 cel puțin întreținere tel ,cablu ,minim 1100 rata la banca sau chirie .Suma este deja prea mare ca sa o poți acoperi cu un somaj .Adăugați voi suma alocată pentru mâncare unei familii cu 2 copii . Mi se face scârbă de cei care ne conduc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Străzi fără treceri de pietoni în municipiul Constanța

Situație bizară pe două străzi din municipiul Constanța. Prin lipsa trecerilor pentru piet…