Home Actualitate Restaurante sigure, în Constanța
Actualitate - Interne - News - miercuri 12 mai 2021

Restaurante sigure, în Constanța

Restaurante sigure, în Constanța

Restaurante sigure, în Constanța. 7 restaurante din Constanța au deja certificat de “locație sigură”, ceea ce înseamnă că și-au vaccinat toți angajații. Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO – restaurant sigur – Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră!“ pentru a transmite un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor.

Deocamdată certificatul a fost obținut de 7 locații, însă tot mai mulți patroni anunță că se vor alătura inițiativei și vor convinge angajații să se vaccineze, pentru a primi certificatul de locație sigură.

Membru RESTO – Restaurant Sigur. Acest anunț se regăsește deja pe ușile mai multor restaurante din Constanța, care semnalizează astfel că toți angajații au fost vaccinați împotriva COVID-19, iar în interior și exterior, pe terase, se respectă cu strictețe măsurile de igienă pentru evitarea răspândirii noului coronavirus.

Dana Antal este unul dintre proprietarii de restaurante, care și-a convins angajații să se vaccineze, convinsă fiind că așa va atrage și mai mulți oaspeți în localul ei.

Restaurante sigure. Siguranța pe primul loc și-a spus și Cristina Vișan, care consideră că numai vaccinarea ne va ajuta să ne întoarcem la viața de dinainte de pandemie, când majoritatea restaurantelor de pe litoral rămâneau deschise până târziu în noapte.

Exemplul celor două antreprenoare pare că va fi urmat și de alți proprietari de restaurante care doresc să obțină emblema Restaurant Sigur și să transmită astfel un semnal de încredere clienților.

Restaurante sigure. Sectorul ospitalității, care contribuie cu aproape 5% la Produsul Intern Brut și asigură mai bine de 4% din totalul angajaților cu contract individual de muncă, este unul din domeniile afectate puternic de pandemia COVID-19. Comisia Europeană a adoptat recent o schemă românească în valoare de 500 de milioane de euro, care să vină în ajutorul antreprenorilor din industrie care au nevoie de lichidități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Caz de bullying la Liceul Tehnologic N. Dumitrescu Cumpăna

Vineri, 11.06.2021, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost sesizat de către reprez…