S-a anunțat primul val de artiști la Neversea

Cel mai mare festival de plajă din Europa, care începe de mâine la Constanța vine nu doar cu muzică bună și distracție, ci și cu o serie de reguli.

Municipalitatea anunță restricții de circulație în zona festivalului, începând de mâine dimineață și a schimbat orarul de funcționare a autobuzelor CT Bus. Și accesul pe plaja festivalului va fi limitat, iar scările de la blocul creion, care duc spre Plaja Modern au fost închise. Doar temporar, spun reprezentanții Primăriei, care fac lucrări în zonă. Ne aduce toate detaliile colega mea, Andreea Bălan. Andreea.

Municipalitatea a anunțat restricții de circulație în zona festivalului Neversea care se va desfășura timp de 4 zile pe o plajă din Constanța. Așadar în perioada 7-10 iulie vor fi instituite restricții de circulație auto în intersecțiile: prelungirea strada Traian cu Valea Portului, Poarta 1 – Port (zona „sens giratoriu”), strada Termele Romane cu b-dul. Elisabeta, strada Traian cu bulevardul Tomis, strada Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga, strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân, strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan, strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal, strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor și strada Bucovina cu strada Eroilor. Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă în perioada 05-10 iulie. De asemenea, în perioada 07 – 10 iulie 2022, accesul pe plajă va fi restricționat prin intermediul barierelor de acces amplasate la intersecția străzii Salonic cu strada Yokohama și a străzii Belvedere, precum și la capătul străzii Marinei. Este interzis și accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor CT BUS autorizate să efectueze transport public. Cei care nu pot face dovada domiciliului în perimetrul închis de autorități sunt rugați să se prezinte la punctul de acreditări marcat pe plaja Neversea pentru a ridica permisul de acces.Programul pentru acreditări pe plaja Neversea este: Miercuri – sâmbătă (6-9 iulie): 8:00 – 03:00
Duminică (10 iulie): 8:00 – 22:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …