vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Restricții pe bulevardele Constanței

Restricții pe bulevardele Constanței

de Redacția Dotto

Atenție șoferi! S-au instituit mai multe restricții de circulație pe bulevardele constănțene.

Astfel, până pe 16 iulie în intersecția bulevardului Al. Lăpușneanu cu bulevardul Tomis se va circula pe timpul zilei pe câte o bandă pe fiecare sens de mers, iar noaptea se va bloca total câte un sens de mers.

De asemenea, tot până pe 16 iulie, pe bulevardul 1 dec 1918 din cauza intervențiilor la carosabil se va circula pe câte o singură bandă.

Autobuzele liniei N2-43 circulă pe traseu deviat după cum urmează: pe sensul spre cap de linie Tomis Nord, pe ruta str. Mircea cel Bătrân – str. Primăverii – str. Soveja – bd. Tomis – Cap de linie Tomis Nord; pe sensul spre Gara CFR, pe ruta bd. Tomis – str. Soveja – str. Primăverii – str. Ion Rațiu – bd. Tomis.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult