Reținut pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului și deținere de droguri

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, astăzi, pentru 24 de ore, un bărbat, de 34 de ani. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și deținere de droguri de risc, fără drept.

Potrivit oamenilor legii, pe 2 noiembrie a.c., în jurul orei 19.10, suspectul ar fi condus un autoturism pe D.N. 22, în comuna Lumina. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, după testare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma efectuării controlului vehiculului, în autoturismul condus de acesta au fost descoperite două folii de staniol, care conțineau o substanță susceptibilă a avea afecte psihoactive. În cauză, dosarul a fost înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.  Suspectul va fi prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…