marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Reținută pentru trafic de droguri

Reținută pentru trafic de droguri

de Andreea Bălan

O femeia din Constanța a fost reținută astăzi pentru trafic de droguri de mare risc, după o acțiune a polițiștilor de la Serviciul Antidrog.

Aceștia au făcut percheziții în casa tinerei, de unde au ridicat mai multe substanțe cu efecte psihotrope, dar și sume de bani: 3.500 de lei și 600 de euro. Oamenii legii spun că banii ar proveni din comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc. Pe baza probelor, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. Constanța au decis reținerea femeii pentru 24 de ore. Acesta a fost dusă la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. Astăzi pe numele ei va fi formulată și o propunere de arestare preventivă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult