Reținuți pentru furt calificat

Polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în noaptea de 20-21 decembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa, aflată în construcție, din comuna Tuzla, de unde au furat aproximativ 50 de scule electrice, de diferite mărci și modele (polizoare unghiulare, bormașini, ferăstraie fixe și mobile, șurubelnițe electrice, etc.).

Valoarea estimată a prejudiciului este de aproximativ 50.000 de lei.

Totodată, în condiții similare, a mai fost înregistrat un dosar penal privind furtul de scule electrice, de către autori necunoscuți, comis în noaptea de 10-11 decembrie.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, au fost identificați autorii celor două infracțiuni, fiind vorba despre 2 bărbați, de 21, respectiv 26 de ani, din comuna Valu lui Traian.

De asemenea, polițiștii au recuperat 49 de scule electrice, care au fost recunoscute de către partea vătămată ca fiind dintre cele sustrase. Bunurile au fost predate persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, bărbații urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …