marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Reținuți pentru proxenetism și trafic de persoane

Reținuți pentru proxenetism și trafic de persoane

de Redacția Dotto
Cea mai mare captură de heroină din România

18 persoane au fost reținute într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și de droguri.

Polițiștii BCCO împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 13 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de persoane și proxenetism, respectiv 14 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

6 persoane au fost reținute pentru 24 de ore pentru trafic de persoane și proxenetism, iar alte 12 persoane au fost reținute pentru trafic de droguri și sunt acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. În cursul zilei de astăzi toate cele 18 persoane urmează să fie prezentate Instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, în cazul a 3 persoane, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru trafic de persoane și proxenetism.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult