sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Reținuți pentru trafic de droguri

Reținuți pentru trafic de droguri

de Redacția Dotto
Percheziții la Agigea și Mangalia

Trei tineri au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. În casele lor, polițiștii antidrog au găsit mai multe dispozitive pentru porționarea, ambalarea și cântărirea stupefiantelor.

În acest dosar sunt cercetare șase persoane cu vârste cuprinse între 28 și 46 de ani. Pe numele tuturor au fost formulate propuneri de arestare preventivă, deși trei dintre tineri s-au sustras anchetei. Pe 21 martie, polițiștii Antidrog au desins în șapte locuințe unde despre care aveau informații că ascund stupefiante și aparate pentru porționarea și consumul acestora. În urma perchezițiilor au confiscat mai multe cântare pentru droguri, dar și dispozitive pentru porționarea și ambalarea acestora. Din locuințe au mai riducat 5 telefoane mobile și alre probe importante în dosar.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult