miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Reținuți pentru trafic de droguri

Reținuți pentru trafic de droguri

de Redacția Dotto

Doi bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă o cantitate mare de droguri de risc.

Ofițerii Gărzii de Coastă spun că aceștia aveau la ei 1,5 kilograme de cannabis pe care urmau să îl vândă. Nu au mai apucat fiind încătușați de polițiști și reținuți.

Oamenii legii au verificat și locuințele celor doi, unde au găsit mai multe droguri de mare risc, printre care cannabis, hașis și MDMA, dar și o pușcă cu aer comprimat cu 450 de alice și suma de 4.800 euro. Toate bunurile au fost confiscate.

Cei doi bărbați au fost reținuți ieri pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Acuzația care li se aduce celor doi este de trafic de droguri de risc.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult