marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

de Redacția Dotto

Patru bărbați din Constanța au fost reținuți pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în Constanța și Mangalia, la locuințele a 9 persoane bănuite de comiterea faptelor. Din casele suspecților au fost confiscate diverse cantități de substanțe cu efecte psihoactive, dar și alte bunuri cu valoare probatorie. După finalizarea cercetărilor, procurorul de caz a decis reținerea pentru 24 de ore a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 67 de ani. Ei sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe noi cu proprietăți psihoactive. Bărbații se află în prezent în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. Astăzi aceștia urmează să ajungă în fața Instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Alți 3 bărbați suspecți în dosar urmează a fi prezentați Instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă în lipsă. Pentru alți 2 bărbați s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult