Revelion

Cei care își doresc să își spună La mulți ani la trecerea dintre ani în sunetul valurilor au o ofertă bogată de unde să aleagă.

Hotelierii de pe litoral se întrec în oferte de vacanță pentru Sărbătorile de iarnă, la fel ca în plin sezon estival. Îi așteaptă pe turiști cu petreceri tematice, mâncăruri exotice și șampanie fină.

Sfârșitul anului 2021 se apropie și nu puțini sunt cei care dau muntele pe mare pentru petrecerea dintre ani. Hotelurile de patru și cinci stele, care au oferte pentru Petrecerea de revelion sunt deja rezervate aproape în totalitate.

Pentru un sejur de 3 nopți la un hotel din Mamaia, 2 persoane vor achita aproape 1000 de euro, cu cina de Revelion inclusă. În sudul litoralului, prețurile mai scad puțin. Pentru aceleași condiții 2 persoane vor achita aici aproximativ 3.500 de lei. Hotelierii spun că după Revelion, prețurile vor intra la apă, astfel că cei care doresc să își prelungească șederea la malul mării vor plăti cu 50% mai puțin decât pe sejurul de Sărbători.

Oferte foarte bune pentru Revelion sunt și în Delta Dunării. La Sfântul Gheorghe și Murighiol, gazdele îi așteaptă pe oaspeți cu icre de știucă și pește proaspăt și le promit plimbări pe canalele Dunării și safari în Pădurea Letea.

În 2019, considerat cel mai bun an pentru turismul deltaic, în localitățile din Deltă s-au cazat aproape 3000 de turiști. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, anul trecut numărul acestora a scăzut la mai puțin de jumătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…