Rezervări de iarnă pentru vacanța de vară

Chiar dacă suntem în mijlocul iernii, tot mai mulți români visează deja la căldura din sezonul estival și au început să-și rezerve vacanțele pe litoralul românesc.

Acest an a început promițător, spun specialiștii în turism, chiar dacă pandemia încă își face simțită prezența. Cele mai căutate destinații rămân litoralul românesc, urmat de litoralul bulgăresc, Grecia, Turcia sau Spania.

Tichetele de vacanță valabile până în vara anului 2022, i-au determinat pe români să-și rezerve vacanța la mare încă din luna octombrie a anului trecut. Rezervările early booking vin cu reduceri chiar și de 48% din prețul pachetului.

Numărul românilor care își cumpără vacanțe cu multe luni înainte de începerea sezonului estival este într-o creștere accentuată. Cel mai repede se vând camerele din hotelurile de trei și patru stele, pentru că au un discount semnificativ. Prețul unei camere de hotel la o unitate de cazare de trei stele, achiziționată în această perioadă, începe de la 120 lei pe noapte. Nici hotelurile cu servicii all inclusive nu sunt uitate de turiști, aici prețul unei nopți de cazare pornește de la 400 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Patru clădiri emblematice din Constanța sunt puse în lumina…promovării

Patru clădiri emblematice din Constanța, iluminate arhitectural începând cu ziua de aniver…