vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Rezultatele unui nou sondaj pentru Primăria Constanța

Rezultatele unui nou sondaj pentru Primăria Constanța

de Redacția Dotto

Ziua și sondajul, la Constanța. După ce ieri, v-am prezentat rezultatele unui sondaj IRES realizat la comanda Cuget Liber, astăzi social – democrații ies public cu o nouă cercetare de piață. Potrivit acestui nou sondaj realizat de CSP PLUS CONSULT, Horia Constantinescu s-ar afla pe locul 2 în preferințele electoratului, la o diferență de 3 procente față de Vergil Chițac. Pe locul trei s-ar situa în preferințele electoratului Stelian Ion, cu 14%, iar pe locul patru Ovidiu Cupșa cu 9 procente. Aceeași cercetare de piață arată că la Consiliul Local Constanța, PNL ar obține 28% din voturi, PSD 22%, iar AUR 10%. Sondajul a fost realizat în municipiul Constanța, în perioada 10 – 19 mai, pe un eșantion de 824 de respondenți. Aceștia au răspuns la chestionare cu întrebări. Marja de eroare a acestui sondaj este de plus – minus 3,5 la sută.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult