Ripensia - FC Farul, meci decisiv pentru play-off
HomeSportRipensia – FC Farul, meci decisiv pentru play-off
Sport - Uncategorized - duminică 13 decembrie 2020

Ripensia – FC Farul, meci decisiv pentru play-off

După înfrângerea cu AFK Csikszereda, marinarii au avut două zile libere pentru refacere. Au revenit la antrenamente sub comanda antrenorului Ianis Zicu, pregătind ultimul meci din acest an, cel cu Ripensia Timișoara, programat pe 14 decembrie.

Înaintea meciului direct, Farul e pe poziția a 12-a, cu 20 de puncte în 13 runde. O victorie a constănţenilor ar apropia echipa de obiectiv, respectiv calificarea în play-off.

Disputa dintre Ripensia și Farul este ultimul meci al anului în Liga 2, fiind o restanță din etapa a 14-a. Partida se va disputa luni de la ora 14:00 şi va fi transmisă în direct pe pagina de YOUTUBE a echipei gazdă. Obiectivele echipelor sunt diferite, timișorenii vor să câștige pentru a părăsi ultimele locuri din clasament, în timp ce constănțenii vor să se apropie de pozițiile de play-off.

Din cauza problemelor din ultima perioadă, lotul Farului este unul limitat, motiv pentru care Zicu care nu va avea la dispoziție decât 13 jucători.

Ianis Zicu:

”Nu am multe opțiuni, dar cu spirit, cu energie, cu atitudine bună și cu rezistență mentală, sperăm să nu stricăm munca pe care am depus-o în acest an”

Marinarii joacă o carte mare în acest meci, o victorie plus cele trei puncte câștigate la ”masa verde cu „U” Cluj, în total şase puncte, i-ar aduce pe locurile de play-off.

Ianis Zicu:

Din păcate, suntem ultimii care jucăm. O să fie o partidă foarte grea, pentru că întâlnim un adversar aflat într-o situație delicată, un adversar disperat, care are nevoie de puncte. Este important ca noi să fim concentrați pentru că putem să fim aproape de play-off și să reușim această performanță ca să ne batem la promovare. Din păcate, în acest moment, am foarte puține soluții. Sunt 13 jucători, toți care sunt apți pentru această partidă. Nu am multe opțiuni, dar, cu spirit, cu energie, cu atitudine bună și cu rezistență mentală, pentru că va fi o partidă intensă, pe un teren foarte greu, sperăm să nu stricăm munca pe care am depus-o în acest an după această partidă. Ceea ce vom face luni ne va afecta sau ne va bucura pentru ceea ce urmează în acest sezon.Este un clasament strâns. Pentru noi, este etapa a 15-a, nu o consider o restanță. Suntem primii care jucăm în această etapă a 15-a și trebuie să câștigăm, pentru că echipele din spate vor avea o partidă în plus în primăvară. Atunci, noi trebuie să avem această liniște, cu aceste puncte, să putem să obținem accesul în play-off”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

FC Viitorul Constanța – Sepsi se joacă astăzi de la ora 15:30

Meciul cu Sepsi va fi unul dificil, echipa este foarte bună, dar vom da tot ce putem, spun…