marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Robert Manea, față în față cu istoria

Robert Manea, față în față cu istoria

de Redacția Dotto
robert manea

Fost mijlocaș al Farului Constanța și component al loturilor naționale de juniori, Robert Manea este unul dintre jucătorii care au contribuit la istoria echipei FC Farul. Născut la Constanța, fost coleg de generație cu Gheorghe Hagi, Robert Manea rememorează câteva din momentele carierei. Iar astăzi urmărește cu mult interes și încredere evoluția echipei sale de suflet.

La juniori, Manea a fost coleg cu Gheorghe Hagi.

După ce a agățat ghetele în cui, fostul farist a început să antreneze echipe precum Portul Constanța, FC Hondor, Victoria Cumpăna, Rapid Fetești, Danubius Rasova sau o grupă de copii la Metalul Constanța. În prezent este antrenorul echipei Dorobanțu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult