Home Actualitate România are cea mai mare creştere economică din UE, pentru al doilea trimestru consecutiv
Actualitate - Economie - Interne - Politică - 4 săptămâni în urmă

România are cea mai mare creştere economică din UE, pentru al doilea trimestru consecutiv

România are cea mai mare creştere economică din UE

Pentru al doilea trimestru consecutiv, România este campioana Europei la creşterea economică, a declarat marţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, lider al PNL.

Al doilea trimestru consecutiv, România este campioana Europei la creştere economică. După creşterea economică din trimestrul IV al anului 2020, de 5,3%, iată că România este pe primul loc între ţările europene în ceea ce priveşte creşterea economică pe trimestrul I al anului 2021, cu o creştere economică de 2,8%„, a declarat Orban, la Parlament.

Potrivit acestuia, „este clar că politica economică dusă în perioada pandemiei, şi în cursul acestui an, a dat roade„.

Economia românească a intrat pe un trend rapid de revenire, cu o creştere pe două trimestre consecutive, care ne clasează ca ţară pe primul loc în Uniunea Europeană.

În continuare, Guvernul şi majoritatea parlamentară stabilită prin coaliţie urmăreşte cu interes maxim dezvoltarea economiei, investiţiile, toate măsurile de sprijin către mediul de afaceri, pentru că acest trend de revenire economică trebuie consolidat pentru că, până la urmă, nu există bunăstare fără creştere economică şi nu există creştere economică fără investiţii„, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Caz de bullying la Liceul Tehnologic N. Dumitrescu Cumpăna

Vineri, 11.06.2021, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost sesizat de către reprez…