Home Breaking news România – Norvegia nu se mai joacă! UEFA a anunțat că partida a fost anulată
Breaking news - Sport - 2 săptămâni în urmă

România – Norvegia nu se mai joacă! UEFA a anunțat că partida a fost anulată

După ce norvegienii nu au făcut deplasarea la Bucureşti din cauza unui caz de coronavirus din cadrul lotului, UEFA a anunțat că meciul este amânat. Cel mai probabil, România va câștiga la „masa verde”. Ministerul Sănătăţii din Norvegia nu a permis deplasarea echipei în România.

Conform Federației Române de Fotbal, UEFA a informat că “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa”.

Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA, scrie site-ul FRF.

Vineri, federaţia norvegiană anunţa că fundaşul Omar Elabdellaoui a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a fost izolat în cantonament şi antrenamentul de vineri al norvegienilor a fost anulat.
Sâmbătă, când lotul Norvegiei ar fi trebuit să facă deplasarea în România, delegaţia a fost blocată la Oslo, autorităţile norvegiene hotărând să nu permită ieşirea jucătorilor şi stafului din ţară. Jucătorii au redactat o scrisoare deschihsă către autorităţile de la Oslo, însă fără succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică și

„Adoptă un cățel!” Problema câinilor fără stăpân, o prioritate pentru constănţeni

Primăria Constanța a anunțat că, în municipiul Constanța nu se mai capturează niciun câine…