România - Norvegia nu se mai joacă! UEFA a anunțat că partida a fost anulată
Home Breaking news România – Norvegia nu se mai joacă! UEFA a anunțat că partida a fost anulată
Breaking news - Sport - sâmbătă 14 noiembrie 2020

România – Norvegia nu se mai joacă! UEFA a anunțat că partida a fost anulată

După ce norvegienii nu au făcut deplasarea la Bucureşti din cauza unui caz de coronavirus din cadrul lotului, UEFA a anunțat că meciul este amânat. Cel mai probabil, România va câștiga la „masa verde”. Ministerul Sănătăţii din Norvegia nu a permis deplasarea echipei în România.

Conform Federației Române de Fotbal, UEFA a informat că “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa”.

Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA, scrie site-ul FRF.

Vineri, federaţia norvegiană anunţa că fundaşul Omar Elabdellaoui a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a fost izolat în cantonament şi antrenamentul de vineri al norvegienilor a fost anulat.
Sâmbătă, când lotul Norvegiei ar fi trebuit să facă deplasarea în România, delegaţia a fost blocată la Oslo, autorităţile norvegiene hotărând să nu permită ieşirea jucătorilor şi stafului din ţară. Jucătorii au redactat o scrisoare deschihsă către autorităţile de la Oslo, însă fără succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Christian Eriksen a fost stabilizat și transportat la spital. Meciul Danemarca – Finlanda se va relua la ora 21:30

Meciul dintre echipele Danemarcei şi Finlandei, întrerupt în min. 43, după ce mijlocaşul d…