vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate România vrea să organizeze un Campionat Mondial

România vrea să organizeze un Campionat Mondial

de Redacția Dotto
romania
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Anunțul zilei vine de la Cluj: România își depune candidatura pentru organizarea Campionatului Mondial de tenis de masă! Succesul avut de Federația Română de tenis de masă cu turneul continental pe echipe de la Cluj Napoca a deschis noi orizonturi pentru federali.

După ce au primit aprecieri de la toată lumea, inclusiv de la Igor Levitin, șeful forului european de tenis de masă, oficialii FRTM s-au decis: România vrea sa organizeze un Campionat Mondial! Anunțul a fost făcut de președintele Cristinel Romanescu.

Doar cuvinte de laudă a avut și șeful forului european, Igor Levitin.

Cluj Napoca a fost gazda Campionatului European pe echipe. La feminin s-a impus Germania, care a învins România( deținătoarea ultimele 2 titluri continentale). La masculin aurul a revenit tot Germaniei ( campioană europeană en-titre), care a trecut în finală de Rusia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult