duminică, 14 aprilie, 2024
Home DOTTO News Românii investesc în imobiliare, în Bulgaria

Românii investesc în imobiliare, în Bulgaria

de Andreea Bălan

După ce i-a atras pe români cu oferte greu de refuzat, litoralul bulgăresc mai scoate un as din mânecă. Investitorii bulgari au scos la vânzare imobile de vacanță la prețuri atractive, care și-au găsit rapid cumpărători printre conaționalii noștri.

Mădălina este proprietara unui apartament situat în Kaliakra. Își dorea de mult o casă de vacanță cu vedere la mare, însă a fost descurajată de prețurile de la noi. În Bulgaria a găsit însă rapid apartamentul la care visa.

A plătit pentru casa de vacanță puțin peste 50.000 de euro și a mai scos apoi din cont câteva mii pentru a-l amenaja pe gustul ei. După câteva vacanțe petrecute în el, a decis că este momentul să îl închirieze. Astăzi își promovează locuința pe rețelele de socializare, iar oaspeții nu se lasă așteptați. Iar ca Mădălina sunt și alți zeci de români, care au investit peste graniță și fac acum profit.

Nu doar proprietarii sunt mulțumiți de alegerea pe care ai făcut-o, ci și turiștii, care găsesc în complex piscine, locuri de joacă pentru copii și mai multe restaurante.

Un apartament cu un dormitor se închiriază în plin sezon, la Kaliakra, cu 85 de euro și poate găzdui două cupluri. Adică puțin peste 400 de lei. În Mamaia, un apartament cu două camere și vedere la lac costă în aceeași perioadă cel puțin 600 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult