Home News Românii se gândesc deja la vacanța de vară. Agențiile de turism au lansat oferte pentru vara 2021
News - Recomandările redacției - 2 săptămâni în urmă

Românii se gândesc deja la vacanța de vară. Agențiile de turism au lansat oferte pentru vara 2021

Românii se gândesc deja la vacanța de vară de anul viitor, în ciuda pandemiei. Reprezentanții agențiilor de turism spun că oamenii au început deja să facă rezervări, odată ce primele oferte au fost lansate în septembrie-octombrie.

Tarifele vor fi menținute la nivelul verii trecute, iar acolo unde au crescut, s-au diversificat și serviciile incluse în pachet. Pentru majoritatea hotelurilor, reducerile sunt mai mari decât în perioada similară a anului trecut.

Cei care au rezervat deja vacanța de anul viitor sunt turiștii care si-au petrecut si anul acest concediu la mare. Specialiștii spun ca turiștii au fost convinși de prețurile bune și de măsurile de siguranță care au fost luate pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

De cealaltă parte există și o categorie de turiști care se teme să își facă rezervări pentru anul viitor, din cauza pandemiei de coronavirus. Reprezentanții agențiilor de #turism se așteaptă ca în următoarele luni numărul rezervărilor să crească și oamenii să își cumpere vacanțele mai devreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică și

Plajele intră în conservare

Pregătiri de iarnă pe litoral. Autoritățile au început lucrările de conservare a plajelor,…