Românul Andrei Deiu a obținut locul 5 la Men’s Physique Mr. Olympia 2020
HomeBreaking newsRomânul Andrei Deiu a obținut locul 5 la Men’s Physique Mr. Olympia 2020
Breaking news - Sport - miercuri 23 decembrie 2020

Românul Andrei Deiu a obținut locul 5 la Men’s Physique Mr. Olympia 2020

Andrei Deiu în vârstă de 24 de ani, a participat pe data de 20 Decembrie la concursul Men’s Physique Mr. Olympia 2020. Acesta a obținut locul 5 fiind la prima participare în cadrul concursului Mr. Olympia.

Andrei Deiu a plecat de la vârsta de 15 ani din România si acum locuiește în Marea Britanie. Acesta concurat de la vârsta de 17 ani în competiții precum Miami Pro în 2014. Cu toate acestea, viața lui Andrei nu a fost întotdeauna despre fitness și culturism ca mulți alți sportivi profesioniști.

A fost o vreme când mânca fast-food și juca jocuri video toată ziua. A început să ia în greutate și încrederea i-a scăzut. Andrei a suferit, de asemenea, de agresiuni care l-au doborât și mai mult.

Andrei a devenit acum unul dintre cele mai bune modele de fitness din Marea Britanie. El continuă să se antreneze și să-și perfecționeze dieta în fiecare zi pentru a se asigura că este ăn cea mai bună formă posibilă.

Începând călătoria sa către fitness, nu era sigur de rezultat, a spus Andrei

„La început, nu eram prea încrezător în rezultatul călătoriei mele și totul mi se părea imposibil”. Fără nicio idee despre nutriție sau antrenament, a mers la el singur.

Andrei Deiu

Succesul în culturismul


În 2011, Andrei a participat la prima sa competiție la Miami, câștigând concursul Miami Pro Winner 2011 unde a prezentat un fizic extraordinar pentru un tânăr de 17 ani. Acum continuă să se antreneze și să se perfecționeze în zonele sale mai slabe pentru a reveni, sperăm, an de an, ocupând locul cel mai înalt în calitate de competitor profesionist de culturism.

Model de fitness


Andrei a devenit acum un model de fitness de succes și poate fi văzut pe numeroase reclame pentru mărci de îmbrăcăminte de fitness. Fizicul său minunat l-a dus de la chipsuri pe canapea jucând jocuri video toată ziua, până la a deveni unul dintre cei mai buni din categoria sa. Este clar că munca grea a lui Andrei a fost rasplătită.

România se poate mândri cu nume grele în culturism. Nicu Giurgi a fost primul român care a participat la Mr. Olympia. Apoi, in 2011, Alina Popa, a urcat pe scena celui mai mare concurs de culturism din lume, concurând pana în 2014, cand a obtinut locul 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Mircea Rednic, nervos după Viitorul – Sepsi 3-3

Mircea Rednic, nervos după Viitorul – Sepsi 3-3. Antrenorul spune că jucătorii săi a…