duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Rușine: Arbitru bătut de președintele și jucătorii unui clubului Ankaragucu

Rușine: Arbitru bătut de președintele și jucătorii unui clubului Ankaragucu

de Redacția Dotto

Incidentul care a avut loc la finalul meciului dintre Ankaragucu și Rizespor, din cadrul primei ligi din Turcia, este o rușine pentru fotbalul mondial. Arbitrul Halil Umut Meler a fost bătut de președintele clubului Ankaragucu, Faruk Koca, și de câțiva jucători ai echipei, după ce a anulat un gol în favoarea gazdelor.

Acest act de violență este o amenințare gravă la adresa sportului și ar trebui să fie condamnat cu fermitate de toată lumea. Arbitrii sunt esențiali pentru buna desfășurare a jocului și trebuie să fie respectați.

Federația Turcă de Fotbal a luat o decizie corectă atunci când a decis să amâne toate meciurile din campionat. Este nevoie de o pauză pentru a reflecta asupra acestui incident și pentru a lua măsuri pentru a preveni ca ceva similar să se întâmple din nou.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a condamnat, de asemenea, atacul asupra arbitrului. El a declarat că violența nu va fi tolerată în sport. Reacția ministrului turc de interne nu a întârziat: „Trei inși au fost arestaţi, printre care şi preşedintele clubului Ankaragucu, Faruk Koca„.

Este important ca autoritățile turce să ia măsuri împotriva celor care au fost implicați în acest incident. Atacul asupra arbitrului este o infracțiune și trebuie pedepsită în mod corespunzător.

De asemenea, este important ca Federația Turcă de Fotbal să ia măsuri pentru a proteja arbitrii. Ar trebui să fie create mecanisme pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Acest incident ar trebui să fie o lecție pentru toată lumea. Arbitrii trebuie respectați și violența împotriva lor nu va fi tolerată.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult