S-a anunțat primul val de artiști la Neversea

NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre, a anunțat primul val de artiști care vor urca pe scena de la Constanța vara aceasta! Printre artiștii care vor urca pe scenă sunt cei de la Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike și Don Diablo.

Organizatorii festivalului Neversea au anunțat primul val de artiști. Lista conține nume mari din industria muzicală electronică, pop sau rap. Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami, Tyga și Ummet Ozcan sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă pe plaja din Constanța. Componentul trupei Black Eyed Peas, Taboo, a transmis și un mesaj fanilor Neversea.

Peste 90% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele si abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții Neversea. Astăzi au fost puse în vânzare și bielete, care pentru o vreme vor fi la un preț promoțional.

Ediția din 2019 a fost un real succes. În cele patru zile de festival, peste 240 de mii de participanți din țară, dar și din străinătate au trecut pragul tărâmului Neversea. Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene. Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul Neversea a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au ajuns din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Liga I: Farul Constanţa – Mioveni 2-1

Farul s-a impus cu 2-1 ! Golul victoriei a fost reușit de Andrei Ciobanu, în min.90+2, iar…