duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate S-a aruncat de la etaj pentru a-și salva viața

S-a aruncat de la etaj pentru a-și salva viața

de Ileana Gheorghiu
viata

Gest extrem al unei adolescente de 15 ani din Tulcea. Fata a sărit de la etajul patru al blocului în care locuia, după ce apartamentul i-a luat foc noaptea trecută. Pompierii au găsit-o pe tânără în fața blocului, cu multiple traumatisme și au tranportat-o de urgență la spital.

Din cauza aceluiași incendiu, alte două persoane s-au intoxicat cu fum și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cinci echipaje de pompieri au fost mobilizate la locul incendiului pentru a salva victimele și a stinge flăcările. Aceștia au venit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. La sosirea pompierilor incendiul cuprinsese dormitorul din apartament, iar interventia salvatorilor a împiedicat extinderea flăcărilor.

Medicii spun că adolescenta pe care au preluat-o avea multiple traumatisme la coloana vertebrală.

Din cauza traumelor multiple, la miezul noptii, medicii tulceni au decis să o transfere pe tânără la Constanța.

Poliția din Tulcea a preluat ancheta și va stabili de la ce a pornit focul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult