joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News S-a dat startul licitației pentru proiectarea și execuția Alternativei Techirghiol

S-a dat startul licitației pentru proiectarea și execuția Alternativei Techirghiol

de Redacția Dotto

S-a dat startul licitației pentru proiectarea și execuția autostrăzii care va asigura conexiunea între Autostrada Soarelui (A2) și Centura Constanța (A4). Această arteră cunoscută ca Alternativa Techirghiol, va avea o lungime de 30,59 km și va lega zona nodului comunei Cumpăna de localitățile din sudul litoralului românesc, inclusiv Agigea, Topraisar, Techirghiol, Eforie, Tuzla și 23 August. Proiectul prevede construcția a 31 de poduri, pasaje și viaducte, șase parcări, un centru de întreținere și coordonare, precum și un punct de sprijin. De asemenea, va include plantarea a 85 de hectare de perdele forestiere. Valoarea estimată a contractului se ridică la aprox. 4,9 miliarde de lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 8 august 2024, conform anunțului oficial publicat de Compania de Drumuri pe SEAP. Durata contractului include o perioadă de 12 luni destinată proiectării și 36 de luni pentru execuția efectivă a lucrărilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult