S-a luat la bătaie cu polițiștii de la Trupele Speciale

Un tânăr din Constanța a vrut să se bată cu luptătorii de la Forțele Speciale. Întreaga scenă a fost filmată și urcată pe Tik Tok.

Bărbatul de 32 de ani a vrut să-i demonstreze iubitei sale că poate opri o mașină în trafic. A luat-o de mână și împreună s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Pe bulevardul din centrul orașului circula în acel moment o dubă închisă la culoare. Șoferul automobilului i-a claxonat pe cei doi și le-a atras atenția că își pun viața în pericol. Gestul șoferului l-a enervat însă peste măsură pe tânăr care a început să gesticuleze și să amenințe chiar în mijlocul străzii. Nu mică le-a fost mirarea celor doi când din dubă au coborât mai mulți agenți de la Trupele Speciale. Aceștia l-au forțat pe tânăr să se întoarcă pe trotuar. Enervat peste măsură bărbatul a devenit violent, în ciuda rugăminților iubitei, spun polițiștii.

Întreaga scenă a fost filmată de un șofer care se afla în trafic la acea oră și avea o cameră de bord. Potrivit poliției, bărbatul a ajuns imobilizat la o secție de poliție din Constanța, iar acum este cercetat pentru ultraj.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Festivaluri de teatru, muzică și film finanțate de Consiliul Județean Constanța

Consiliul Județean Constanța a semnat astăzi contracte de 3,7 milioane de lei cu mai multe…