miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate S-a spânzurat din cauza notelor mici

S-a spânzurat din cauza notelor mici

de Redacția Dotto
Droguri

Caz șocant la Năvodari. Un adolescent de numai 15 ani și-a pus capăt zilelor din cauza notelor mici obținute la școală.

Băiatul a fost găsit spânzurat sub Podul feroviar din localitate de un trecător care a alertat poliția. Copilul era clasa a opta și urma să susțină evaluarea națională. Părinții și prietenii sunt împietriți de durere.


Copilul a plecat de acasă și urma să ajungă la școală, unde studia în clasa a opta. Nu a mai ajuns însă. Într-un moment de rătăcire s-a oprit sub un podul feroviar din oraș și și-a pus capăt zilelor.

În 2019, adolescentul a participat la un concurs de matematică, iar acum urma Evaluarea Națională. Apropiații spun că începând cu clasa a șasea a făcut multe ore online și performanțele sale la învățătură scăzuseră. În ultima perioadă luase note mici. Cu toate acestea, nimeni nu își explică ce l-a împins spre copil să recurgă la acest gest extrem, mai ales că părinții au fost mereu alături de el.

La școala la care învăța, unde sunt înscriși 600 de elevi, adolescentul era în grija psihologului școlar, singurul din unitatea școlară, cu care se întâlnea periodic mai multe ore pe săptămână. Despre familia băiatului, vecinii spun că sunt oameni de cumsecade, pe care nu i-a auzit nimeni vreodată certându-se.

Specialiștii atrag atenția că adolescența este o etapă importantă, cu multe schimbări, iar părinții și profesorii trebuie să fie atenți la schimbările de comportament ale copiilor și să le creeze un mediu în care să se simtă în siguranță.
În cazul băiatului din Năvodari se fac acum cercetări pentru a se stabili exact în ce condiții a survenit decesul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult