sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate S-au bătut în curtea liceului pentru un băiat

S-au bătut în curtea liceului pentru un băiat

de Ileana Gheorghiu

Cele două fete care s-au bătut la începutul acestei săptămâni în curtea Colegiului Mircea cel Bătrân din Constanța vor rămâne fără burse și vor avea notele scăzute la purtare.

Adolescentele s-au luat la harță la începutul acestei săptămâni, iar una dintre ele a decis să își facă dreptate cu pumnii și picioarele. Bătaia s-a încheiat cu intervenția Poliției, dar și cu o anchetă din partea Inspectoratului Școlar și a Direcției pentru Protecția Copilului.

În imaginile surprinse de un coleg al celor două tinere se vede cum una dintre ele se năpustește asupra celeilalte, care cade la pământ. Este momentul în care agresoarea o apucă de păr și o târăște pe jos. Fata lovită reușește să se ridice, dar este lovită din nou cu piciorul de colega ei, scuipată și stropită cu apă.

În jurul celor două s-au adunat zeci de elevi. Puțini au fost cei care au și interveni să le despartă pe fete. Majoritatea s-au limitat la a se uita ca la spectacol și a filma incidentul.

Mărul discordiei pare să fie un băiat de clasa a XI-a, fostul iubit al agresoarei, care ar fi invitat-o acum în oraș pe colega ei. Cei doi au fost surprinși împreună de alți colegi ai agresoarei care i-au și filmat și i-au trimis clipurile.

Bătaia dintre cele două fete a alertat nu doar Poliția, ci și Inspectoratul Școlar Județean și Protecția Copilului.

Conducerea Colegiului Mircea cel Bătrân spune că astfel de incidente nu au mai avut loc până acum în liceu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult