joi, 13 iunie, 2024
Home Sport S-au pus în vânzare biletele la meciurile amicale ale Naționalei României

S-au pus în vânzare biletele la meciurile amicale ale Naționalei României

de Redacția Dotto

Naționala de fotbal a României, înaintea plecării la turneul final Euro 2024, va mai susține două amicale, ambele pe stadionul Steaua din București: Marți, 4 iunie, de la ora 21:30: România – Bulgaria și vineri, 7 iunie, la ora 21:00: România – Liechtenstein. Biletele pentru aceste două jocuri sunt disponibile online, încă de vineri, 17 mai, de la ora 12:00, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul biletelor este de 35 lei la peluze, respectiv 60 lei la tribune. În zona VIP, prețul este de 400 lei. Bilete au valoare zero pentru copii la cele două tribune. La ambele meciuri, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult