S-au reluat zborurile Constanța – Istanbul

Vești extraordinare pentru constănțenii, care vor să plece în vacanță în Turcia. După un an de pauză, în această dimineață, s-a redeschis linia aeriană Constanța – Istanbul și retur. Avionele vor decola de pe pista aeroportului Mihail Kogălniceanu de două ori pe săptămână, iar biletele de avion dus – întors costă de la 99 de euro.

Primul avion care a zburat în această dimineață de la Istanbul la Mihail Kogălniceanu a avut la bord doar 13 pasageri. Oamenii spun că au aflat în ultimul moment că se pot întoarce din vacanță direct acasă. La plecarea în Turcia, decolaseră din București.

Pasagerii spun că nu doar zborul a fost ușor, ci și condițiile de intrare în țară. Dacă la plecare au fost nevoiți să facă dovada că nu au COVID-19 cu un test negativ, la întoarcere nu i-a întrebat nimeni, nimic.

De la Constanța spre Istanbul s-au îmbarcat 57 de turiști, potrivit directorului general al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea, care vor ajunge la destinație în mai puțin de o oră.

Bilete de avion sus întors Constanța – Istanbul costă de la 99 de euro, iar începând cu vara aceasta, turiștii vor putea decola, la prețuri promoționale, de la Constanța și spre Antalya și Londra, dar și spre Cluj, Timișoara, Oradea și Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autobuze electrice, pe străzile Constanței

După o săptămână de teste, din acest weekend, constănțenii se pot plimba cu autobuzele ele…